Klímaszerelés

Klímaszerelés? A legprecízebben előkészített munkánál is lehetnek kényes szituációk, hibák, melyeket munkatársaink kiemelt figyelemmel orvosolnak egy klímaszerelés kapcsán.

A médiában és a kiválóan rendezett reklámokban tiszta munkaruhás, modell szakemberek mérnöki precizitással egy porszem nélkül végzik a munkájukat, amíg a megrendelő vidáman kortyolja frissen főtt kávéját. A valóságban kicsit másként működnek a dolgok egy klímaszerelés kapcsán. Tapasztalattal mondhatom, hogy a saját lakásom felújításakor is láttam néhány dolgot, ami az én gondolkodásomat is beindította: Hogy lehetne megoldani ezt a hirtelen jött problémát? Nem ismertem személyesen a legtöbb nálam dolgozó szakembert, de az évek során bezsebelt rutinjukat villám sebességgel kamatoztatni tudták!

Nincs ez a helyzet másként egy klímaszerelés precíz szakember munkájánál sem. Munkatársaink láttak már egyet s mást, ismerik azokat a kis apró trükköket, amely segítségével Önnek nem gondja tovább egy klíma felszerelése, beüzemelése, karbantartása. Szakszerű tájékoztatást tudnak adni a készülék működéséről, mikor melyik funkciót érdemes használni a felszerelt klíma használatakor. Tekintse meg készülékeinket!

Tekintse meg akciós klímáinkat

Klímaszerelés Budapesten és az ország egész területén

Cégünk vállalja Budapesten és az ország egész területén, hogy klímáját a legnagyobb szaktudással felszereli, figyelembe véve a készülék garanciáját. (Kevesen tudják, hogy a garancia nem terjed ki a helytelenül felszerelt klíma javítására, cseréjére). Megrendelt klímáját cégünk szállítja Önnek! A választott készüléket saját gépjárműveink segítségével juttatjuk el Önnek, az ország egész területén! Felszerelés után vállaljuk klímaberendezése éves kötelező karbantartását, amely elengedhetetlen a garancia meghosszabbításához. Amennyiben a karbantartást nem szakember végzi, a garancia nem érvényes. Kérjen ajánlatot még ma, munkatársunk várja hívását!

Vélemény, hozzászólás?

PTKLÍMA: (70) 433-6194