Toshiba klímák érkeztek

Egy toshiba inverteres klíma igazi japán minőség. A SEIYA-t arra tervezték, hogy mindenki számára elérhető komfortot biztosítson. A rendszer biztosítja az olyan hasznos tulajdonságokat, mint pl. a suttogó funkció és a WiFikompatibilitás.

A csend hangja

A Toshiba folyamatosan olyan fejlesztéseken dolgozik, melyekkel a felhasználók kiváló minőségű klimatizálással szemben támasztott összes igényét kielégíti. A maximális komfort és nyugalom elérésének érdekében a SEIYA két, ún. suttogó funkció segítségével minimalizálja a zajszintet: A QUIET (suttogó) funkció zavartalan éjszakai pihenést biztosít Önnek a beltéri egység mellett – a SILENT (csendes) funkció pedig a szomszédok nyugalmáról gondoskodik a kültéri egység közelében. Mindez egy gombnyomásra! Amennyiben segítségre van szüksége a klíma kiválasztásához, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Inverteres klíma

Az inverteres klíma esetén a Toshiba folyamatosan olyan fejlesztéseken dolgozik, melyekkel a felhasználók kiváló minőségű klimatizálással szemben támasztott összes igényét kielégíti. A maximális komfort és nyugalom elérésének érdekében a SEIYA két, ún. suttogó funkció segítségével minimalizálja a zajszintet: A QUIET (suttogó) funkció zavartalan éjszakai pihenést biztosít Önnek a beltéri egység mellett – a SILENT (csendes) funkció pedig a szomszédok nyugalmáról gondoskodik a kültéri egység közelében. Mindez egy gombnyomásra! Amennyiben segítségre van szüksége a klíma kiválasztásához, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hosszabban tartó egészséges, friss levegő

SEIYA Magic Coil®-lal A beltéri egység hőcserélője egy speciális öntisztító rétegnek köszönhetően az üzem végén mindig tiszta és száraz – így nem keletkezhetnek szagok, nem szaporodhatnak baktériumok az otthonába szerelt inverteres klíma esetén.

Jobb klímamegoldások egy jobb világért

Mi a TOSHIBA-nál projektjeinkkel és céljainkkal egy jobb jövő megvalósításán fáradozunk. A mai világunkban zajló technológiai forradalom hatására minden eddiginél jelentősebben változnak a figyelembe veendő szempontok. Nemcsak alkalmazkodunk az új fejlesztésekhez vagy követjük ezeket – hanem egyenesen mi kezdeményezzük őket. Ezért használjuk a TOSHIBA-klímaberendezésekben az alacsony globális felmelegedési potenciállal rendelkező, új generációs R32 hűtőközeget az ivereteres klíma esetén is.

Vélemény, hozzászólás?

PTKLÍMA: (70) 433-6194