Amit a Gree klímáról tudni kell

A Gree klíma biztosan ismerősen hangzik a témában olvasgatóknak, hiszen egy olyan márkáról beszélünk, ami napjainkra a nemzetközi légkondicionáló iparág élére került. Ez a népszerűség köszönhető a folyamatos kutatás-fejlesztésnek, illetve az új gyártási technológiák, marketing módszerek és értékesítési stratégiák bevezetésének.

Hol készül a Gree klíma?

A gyár 1991-ben jött létre Kína Zhuhai nevű városában. Jelenleg Kínában 9 gyáregységgel rendelkeznek, valamint gyártanak Brazíliában és Pakisztánban is. A több, mint 80.000 alkalmazott évente 60 millió lakossági és 5,5 millió kereskedelmi légkondicionáló berendezést képes előállítani. A Gree klíma 2012 óta 1. helyen áll az elektromos berendezéseket gyártó cégek listáján Kínában. Számos kiváló minőségű termékét 200 országban értékesítik. 2015-ben a Forbes magazin listáján a világ 385. legnagyobb nyilvános cégeként szerepelt, valamint ettől az évtől kezdve az Euromonitor International Ltd. piackutató cégtől minden évben megkapja „A világ első számú klíma márkája” tanúsítványt. HVAC területen ő az egyetlen kínai gyártó cég, aki „World Brand” kitüntetéssel rendelkezik.

Tekintse meg akciós klímáinkat

Gree klíma – milyen termékeket gyártanak pontosan?

A Gree klíma cégvezetése nagy figyelmet fordít arra, hogy kiváló minőségű, legmodernebb technológiával rendelkező termékekkel álljon a vásárlók rendelkezésére. A termékpalettán szerepelnek lakossági és kereskedelmi klímaberendezések, fan-coilok, VRF rendszerek, hőszivattyúk, valamint folyadékhűtők.

A kereskedelmi klímaberendezések (kazettás, légcsatornás, mennyezeti, parapet, oszlop klíma) több féle teljesítménnyel elérhetők, melyek csoportban is vezérelhetők. A Gree fan-coiloknál a letisztult formák dominálnak, többféle kialakításban elérhetők a magyar piacon is. Határozott teljesítményük miatt népszerűek.

A GMV5-ös multi inverter VRF rendszerek 4 fontos tulajdonságát emelnénk ki: intelligens vezérlés, megbízható működés, precizitás és kitűnő energiatakarékosság, melyre 2 üzemmódot is terveztek. Szintén nagyon megbízhatók és energiahatékonyak a Gree Versati hőszivattyúk, amik minimális költségek mellett maximális komfortot biztosítanak. Ha hideg, vagy meleg víz előállítására is alkalmas készüléket keresünk, akkor a legjobb választás a Gree folyadékhűtő berendezése, melynél modulárisan egymáshoz kapcsolhatjuk a készülékeket.

A Gree klíma és a modern technológia

A Gree kifejlesztett egy mobil applikációt, mellyel a világ bármelyik pontjáról tudjuk vezérelni a légkondicionáló berendezésünket. A Gree+ alkalmazás letölthető és használható IOS és Android rendszeren egyaránt. Klíma vásárláskor arra kell figyelnünk, hogy a kiválasztott készülék mindenképpen legyen Wi-Fi modullal felszerelt, mivel az alkalmazás csak ezeknél a klímáknál használható.

A Gree klíma maximális kényelmet nyújt, így nem csoda, hogy a felhasználók elégedettsége is maximális. Hazánkban is nagyon népszerű márkáról beszélünk, ugyanis a vásárlók véleménye alapján „a legjobb vétel” díjat érdemelte ki. Térhódítása az állandó fejlesztésben és megújulásban rejlik, illetve fontos a profizmus és az elegancia is, amire szintén nagy figyelmet fordít a világ legnagyobb lakossági klíma gyártó cége.

Vélemény, hozzászólás?

PTKLÍMA: (70) 433-6194